keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Aloita poppanan kudonta helposti

Toikalla on kuukauden ajan 8.7-8.8.2013 upea kesätarjous Laila-kangaspuista. Laila-aloituspaketti sisältää kaikki mitä tarvitset poppanan kudonnan aloittamiseen.


Näppärän kokoiset ja mahtuvat pieneen tilaan


Pienikokoisina vipupuina Lailat sopivat sekä aikuisille että lapsille ja antavat oikean tuntuman kangaspuilla kutomiseen. Laila-kangaspuut ovat kätevät kaikenlaiseen kutomiseen matonkudontaa lukuunottamatta. Kangaspuut taittuvat kokoon kudontakunnossakin, joten ne ovat näppärät myös silloin, kun tilaa on vähän.

Laila-aloituspaketti sisältää: Laila-kangaspuut tukkikankaineen, jakkaran, käärinpirran, kaiteen no 40, pingottimen 40-60 cm, 30 cm mattosukkuloita 2 kpl, kaidekoukun, hengettömän, Laila-valmisnyörisarjan, pellavanyörikerän no 4, nailonniisiä 300 kpl, loimipäreitä 25 kpl, poppanaloimen 6-säikeisestä, valkaisemattomasta kalalangasta, 164 lankaa (leveys 40 cm kaiteella 40/1) ja pituus 10 m, poppanakudetta 500 g sekä Laila-opasdvd:n.

Aloituspaketti nyt vain 950€ Tilauksen hintaan lisätään lähetyskulut ja kuljetusvakuutusmaksu. Maksu joko etukäteen tai toimituksen yhteydessä. Toimitusaika on noin viikko. Tarjouspaketin voit tilata kätevästi verkkokaupastamme Toikatorilta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti